Office 365 Microsoft Teams logo

Telefoni med Microsoft Teams

– Flexfone er fuldt integreret med Microsoft Teams

Flexfone har som de første i Danmark og en af de første i verden, fået godkendt en erhvervstelefoni app i Microsoft Teams. Dvs. Myfone appen som man bruger til at foretage opkald med i Flexfone, kan bruges direkte i Microsoft Teams. På den måde har man alt samlet ét sted og skal ikke hoppe frem og tilbage i forskellige programmer for at udføre sit arbejde effektivt.

Kontakt os på  6915 3001 og hør mere om telefoni med Microsoft Teams

Telefoni med Microsoft Teams

Funktioner med Microsoft Teams

Brug af egen Office Licens

Office 365 forhandler

Med brug af Microsoft Teams sammen med Flexfone, skal i ikke skifte
Office 365 udbyder. I kan uden problemer bruge jeres egen licens.

Adgang til alle funktioner i Teams

Adgang til alle telefoni-funktioner i Teams

Udover at bruge Flexfone gennem Teams, har du naturligvis stadig adgang til Microsoft Teams andre funktioner såsom fildeling, gruppechat og videomøder.

Individuelle brugere

Individuelle brugere

Det kan være meget forskelligt hvor mange medarbejdere der bruger telefoni i Microsoft Teams.
Hvis det ikke er alle medarbejdere i virksomheder der skal bruge Flexfone i Teams, er det let at vælge hvilke brugere der skal have adgang og fravælge medarbejdere der ikke skal bruge det.

Myfone i Teams

Myfone i Teams
Flexfone i Microsoft Teams giver dig mulighed for at tilmelde dig virksomhedens køer, stille opkald om til kollegaer samt at skifte din ringeprofil.
Præcis som når du bruger Myfone direkte.

 

Flexfone er fleksibelt. Også i Microsoft Teams

Når i bruger Flexfone i Microsoft Teams, får i alle funktionaliteter som normalt er i Flexfone. Man kan derfor vælge om man vil ringe fra sit Teams nummer, eller Flexfone nummer. Derudover kan man omstille telefonopkald og sætte opkaldet på hold. Du kan også vælge hvor dine opkald skal komme. Altså om opkaldet kommer i Teams, på din mobiltelefon eller bordtelefon.

Med integrationen af Flexfone i Teams, får man et godt overblik over hvilke kolleger der er meldt på de forskellige køer, hvem der snakker i telefon og hvem der er ledige. Et overblik man kan få mens man arbejder i Teams. Alle de værktøjer du skal bruge i Flexfone og Microsoft Teams såsom omstilling, fildeling, telefonmøder og gruppechat, er derfor samlet et sted.

Leder i efter et telefonisystem der er fuldt integreret i Microsoft Teams? Ring til os på 6915 3001 og hør mere om mulighederne i samspillet mellem Flexfone og Microsoft Teams.

Udgivet i Flexfone, Microsoft Teams, Office365.