Myfone app på mobiltelefon

Myfone. Telefoni på app, browser og bordtelefon.

 

Med Myfone får man et kraftfuldt telefonisystem der kan håndteres både via browser, på bordtelefon og medfølgende app.

Uanset om man bruger Myfone i browseren eller på app’en, har man det fulde overblik over kolleger og telefonkøer. Med det indbyggede adresse og virksomhedsopslag modul, kan man se informationer på den kunde der ringer. På den måde er det hurtigere at finde kunde informationerne i systemet.

Det er nemt at omstille kald til kolleger via Myfone, både på app’en men også via browseren. Man kan både lave overvågede opkald og snakke med sin kollega inden man stiller kunden igennem, men også direkte omstillinger. Hvis en kollega skulle have glemt at logge af, kan man også tage sin kollegas opkald.

Myfone til browser
app til myfone

Myfone app’en

Med Myfone appen, har du et væld af muligheder for at bruge din smartphone på bedst mulige måde.

Hold styr på dine kontakter

Myfones kontaktbog har plads både til dine kolleger, kunder og dine private kontakter. På den måde kan du bruge din telefon både på arbejde og privat. Med statusfunktionen, får du ikke uønskede opkald udenfor åbningstiden.

Exchange integration

Microsoft Exchange er integreret i Myfone. Både på app’en, men også i browseren. Dvs. at du kan se dine egne aftaler, men også se om kolleger er til møde, eller har en aftale.

Status

Det er let at ændre sin status i Myfone alt efter om du er til møde, på farten, på arbejde eller har fri. Myfone kan også sættes op til at følge dine aftaler på den integrerede Exchange kalender, så du automatisk står som optaget hvis du f.eks er til møde.

Brugervenlig telefonsvarer

Telefonsvareren på Myfone, er ikke en telefonsvarer man behøver at ringe op til for at høre sine beskeder. Man trykker bare på beskeder og så kan man aflytte telefonsvareren.
Det er muligt at sætte beskeden på pause, spole eller sende beskeden på en mail til sig selv eller sin kollega.

 

Wallboard til Myfone

Flexfone har udviklet et wallboard til Myfone. Wallboardet er perfekt hvis man sidder mange medarbejdere i ét lokale og det er vigtigt at alle medarbejdere har et overblik over de forskellige køer, samt hvilke kolleger der er ledige.

Myfone wallboardet er let at designe efter behov. Man kan sætte det op i forskellige antal kolonner. Her kan man f.eks lave et modul med de forskellige medarbejdere, et kø statistik modul eller en oversigt over de forskellige telefonkøer.

Med et statistik modul, er medarbejderne mere opmærksomme på kalds statistikken og dermed mere fleksible i forhold til antal kald og hvornår man sætter sig i pause. Hvis man ønsker en mere dybdegående statisik, er det også muligt at udtrække en statistik i et Excel ark fra Myfone.

Wallboard til myfone

Kontakt os og hør mere om Myfone

De fleste virksomheder er konstant i forandring. Derfor er det vigtigt at man har en telefonløsning der kan skaleres til vækst. Med Myfone er det let at skalere op og ned i forhold til antal medarbejdere, telefonkøer og  antal indgående telefonnumre. Flexfone ikke har nogen binding, kan man op og nedgradere antal medarbejdere fra måned til måned som man har behov for.

Ønsker i at høre mere om et telefonsystem der er skalérbar med mange funktioner? Ring til os på tlf  6915 3001 og hør om Myfone er den rette løsning til jeres virksomhed.

Udgivet i Erhvervstelefoni, Flexfone, Myfone.